Meld je nu aan voor VONK avond 12 november

Op woensdag 12 november vindt de volgende VONK Rotterdam avond plaats met als thema technologie, zingeving en de opkomende life-hacking trend.

Op donderdag 6 november is de voorstelling “Another great year for fishing” van Tom Struyf in de Rotterdamse Schouwburg  te zien. De theatermaker probeert antwoorden te zoeken op de vragen “Hoe leef je ‘in het nu’ in een wereld met een zapfunctie die je elke seconde probeert af te leiden? Hoe blijf je ‘gewoon jezelf’ als alles om je heen schreeuwt dat het nog beter, sneller en mooier kan?”

Tijdens deze VONK avond gaan we meedenken met Marieke Post van Mojo Creations, een bedrijf dat bezig is met het ontwikkelen van producten die tegenwicht kunnen bieden aan de hectiek van alle dag. Zij komt vertellen over hun eerste product, dat begin november wordt gelanceerd: The Pebblestone, ‘een gadget om je ziel mee te trainen’.

Door op zoek te gaan naar interessante combinaties van technologie en zingeving speelt Mojo Creations in op de opkomende life-hacking trend. Meer nog dan een internet of things, gaat dit over een internet of life, over het nut van biomonitoring, en over de waarde die het oplevert – voor onszelf en voor de bedrijven die ons de technologie geven.

Deze avond gaan we dieper in op het onderliggende idee: kunnen we technologie gebruiken om ons leven meer zin te geven, hoe dan, en hoeveel is dat waard?

Bereid je dus voor op een avond over gadgets, geluk, creativiteit en commercie.

Aanmelden voor deze VONK editie kan hier.