Terugblik en filmpje Transitie Vierdaagse

Inmiddels is de eerste Transitie Vierdaagse tot een einde gekomen, die plaatsvond van 19 september – 10 oktober. Het was een inspirerende reeks bijeenkomsten waar pioniers bijeen zijn gekomen om te leren over transities en transitie management richting duurzaamheid, door middel van theoretische verdieping en inspirerende discussies.

We hebben gekeken naar hoe de activiteiten van de pioniers zich tot de grotere maatschappelijke bewegingen die gaande zijn verhouden. En hoe om te gaan met de weerstand die vaak gepaard gaat met het bewegen buiten gebaande paden. De Transitie Vierdaagse heeft hiervoor een vernieuwend perspectief op de eigen praktijk geboden, en laten zien hoe maatschappelijke vernieuwing richting duurzaamheid kan worden gegidst.

Bekijk nu op https://www.youtube.com/watch?v=GAAFElCY4mM het filmpje over de geslaagde eerste Transitie Vierdaagse. Het filmpje staat op het YouTube kanaal van de Transition Academy dat vanaf nu gevuld zal gaan worden met inspirerende transitie filmpjes: https://www.youtube.com/channel/UCD2NjfcNLTwagW_36_f6mSg

Houd de site in de gaten voor het komende cursus aanbod!