Open aanbod

Ons open aanbod varieert van langere leertrajecten tot kortere cursussen en ééndaagse trainingen voor -een mix van- ondernemers, professionals, studenten, onderzoekers en iedereen die bij wil dragen aan transities richting een duurzame, rechtvaardige en veerkrachtige wereld.

4-daagse cursus (NL)

Transitie Vierdaagse 2017

Zet jij je als pionierende professional in voor maatschappelijke vernieuwing en blijf je je graag ontwikkelen? Schrijf je dan in voor de Transitie 4-Daagse!

In deze Masterclass onderzoeken we theorie en praktijk van de voedseltransitie en krijg je inzicht en handvatten om deze te versnellen. Schrijf je nu in!

Een intensieve Engelstalige cursus over sociale innovatie en maatschappelijke verandering. Voor professionals, onderzoekers en ondernemers.

8-daagse cursus (NL)

Masterclass Transitiemanagement

Postacademische masterclass van 8 volle dagen met vooraanstaande transitie-experts uit Nederland

3-daagse cursus

Transitiemonitoring

3-daagse verdiepende cursus Transitiemonitoring gericht op overheidsmedewerkers die zich bezig houden met transitie en transformatie.

Drieluik voor 50+

HOVO: Macht en Verandering

Drieluik over macht en verandering: Wat betekent macht? Hoe oefenen mensen macht uit? En hoe verhoudt dit zich tot maatschappelijke verandering.

Summer School (EN)

Social Innovation Summer School

Follow top-class lectures on urban social innovation and apply design thinking to local social innovation challenges

Introductie in Transities

Transition Training Day

Op 12 Februari 2016 organiseren we samen met DRIFT een introductie over Transities voor junior onderzoekers.

VNG Advanced Course

Transitiemonitoring

Het Sociale Domein maakt turbulente ontwikkelingen door. Deze kenmerken zich door zoeken, experimenteren, en leren. En dat roept vragen op over monitoring.

5-Daagse leergang

Masterclass Voedseltransitie

Masterclass Voedseltransities: 5 dagen leren, samenwerken en eten voor een duurzame voedselketen

Masterclass i.s.m. met de VNG academie en BZK, speciaal voor leidinggevenden binnen gemeenten die te maken hebben met transities in het sociale domein. (Voorjaar 2015)

Training Programme

Pioneers into Practice 2014

Pioneers into Practice is a two-month placement programme, which is part of the Climate-KIC (Knowledge & Innovation Communitie)