Masterclass Food Transitions for professionals in education

A special introduction for professionals working in ‘green’ higher education: end of November is the start of a new masterclass Food Transitions. This unique 5-day course is specifically designed for educators, policy makers and researchers at Dutch or Belgian Hogescholen and Universities.

[More information in Dutch]

In deze Masterclass nemen de Schaal van Kampen en Transition Academy je mee in het transitiedenken. Je maakt kennis met de belangrijkste problemen in ons voedselsysteem, leert hoe veranderingen werken en hoe je daar binnen uw eigen praktijk aan bij kunt dragen. We gaan op excursie naar interessante voorbeeldbedrijven en bieden een keur aan gastdocenten: wetenschappers, vernieuwende ondernemers, frisse denkers en dwarse kijkers.

Deze editie van de masterclass is in opgezet voor docenten, onderzoekers, project- en beleidsmedewerkers in het HBO/WO, die hun kennis en positie ten opzichte van de verduurzaming van het voedselsysteem willen versterken. En wil je deel uitmaken van een groep vernieuwers die werkt aan een echte omslag naar gezond en duurzaam voedsel? Dan is de vijfdaagse Masterclass Voedseltransitie iets voor jou.

De tweede editie van de masterclass start op maandag 23 november en loopt tot 15 februari 2016. De masterclass vindt op steeds wisselende plaatsen in Nederland, variërend van een markthal, een veehouderij, een markthal, een tuinbouwkas tot een kasteel waar een topkok gehuisvest is.

<a href="http://transitionacademy atorvastatin 20 mg.nl/course/masterclass-voedseltransitie-2__trashed/” target=”_blank”>Kijk op de cursuspagina voor meer informatie en aanmelding.