2e editie van VNG Masterclass TM in het Sociaal Domein

In het voorjaar van 2014 hebben we een succesvolle eerste editie gedraaid van de Masterclass Transitiemanagement in het Sociaal Domein met in totaal 18 deelnemers. Vanwege het enthousiasme van de deelnemers, de docenten en de VNG heeft het ministerie van BZK (programma Beter Werken Openbaar Bestuur) besloten om ook een tweede editie van de Masterclass te subsidiëren.

De tweede editie gaat op donderdag 12 Maart van start en er zijn nog plaatsen beschikbaar.

De Masterclass is bedoeld voor leidinggevenden binnen gemeenten die binnen hun werkzaamheden te maken hebben met transities in het sociale domein. In eerste instantie richt deze Masterclass zich op organisaties die open staan voor verandering, en op individuele deelnemers die binnen hun organisatie de opdracht hebben om een transitievraagstuk aan te pakken. De Masterclass wordt aangeboden door VNG Academie en is een samenwerkingsproject van het Programma Beter Werken Openbaar Bestuur (ministerie van BZK), de VNG, DRIFT (Erasmus Universiteit Rotterdam) en de Transition Academy. De reeks gaat van start op donderdag 20 november.

Lees voor een indruk een kort interview met drie deelnemers van de eerste editie afgelopen voorjaar:

  • <a href="http://transitionacademy buy atorvastatin online.nl/content/uploads/2014/10/Interview-Maayke-Klabbers_TAC.pdf” target=”_blank”>Maayke Klabbers, gemeente St. Oedenrode

DRIFT_zorgworkshop

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven in de folder:

http://www.vngacademie.nl/media/205490/Masterclass_zevendaagse-versie%203.pdf